Dita van Beek

In de jaren tachtig ben ik in aanraking gekomen met persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarmee is tevens het zaadje gelegd om anderen ook te laten ervaren hoe fijn het is om jezelf een duwtje te geven naar een andere manier van tegen de wereld aan te kijken maar vooral een andere, liefdevolle en milde manier van naar jezelf kijken.

Coach/Supervisor: Ik ervaar het als een voorrecht om met mensen te dwalen door de verhalen en ervaringen die ze meebrengen. De Gestaltbenadering is de basis van mijn werk, daarnaast maak ik gebruik van werkvormen uit NLP en van andere methodes.

Vertrouwenspersoon: Ik hanteer de volgende uitgangspunten: Vertrouwelijkheid, aandacht, meedenken, naast de melder staan, de melder houdt de regie.

Werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan in de zorg, onderwijs en in mijn praktijk.

Is jouw werkveld van een heel andere orde? Schroom niet om contact op te nemen. Afstand kan juist onvoorziene inzichten bieden.

Ik sta geregistreerd bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen Gecertificeerd onder nummer  203967-001 / VP-231

Wil je meer over mijn werkervaring weten, bekijk dan naar mijn profiel op Linkedin.
Naast het coachen en begeleiden in mijn praktijk werk ik als hogeschooldocent, studentbegeleider en supervisor bij de Hogeschool Utrecht.

Als begeleidingskundige sta geregistreerd onder nummer S13331 bij de LVSC.

Als vertrouwenspersoon sta ik geregistreerd onder nummer  203967-001 / VP-2312 bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.