Dita van Beek

In de jaren tachtig ben ik in aanraking gekomen met persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarmee is tevens het zaadje gelegd om anderen ook te laten ervaren hoe fijn het is om jezelf een duwtje te geven naar een andere manier van tegen de wereld aan te kijken maar vooral een andere, liefdevolle en milde manier van naar jezelf kijken.

Ik ervaar het als een voorrecht om met mensen te dwalen door de verhalen en ervaringen die ze meebrengen. De Gestaltbenadering is de basis van mijn werk, daarnaast maak ik gebruik van werkvormen uit NLP en van andere methodes.

Wil je meer over mijn werkervaring weten, bekijk dan naar mijn profiel op Linkedin.
Naast het coachen en begeleiden in mijn praktijk werk ik als hogeschooldocent, studentbegeleider en supervisor bij de Hogeschool Utrecht.

Ik sta geregistreerd als begeleidingskundige onder nummer S13331 bij de LVSC.

Aangesloten bij Bewust Amersfoort