Met vrouwen

SEKS? Praat me er (niet) van!

Eettafelgesprekken met vrouwen over seksualiteit en relaties

Praten over je seksuele issues is niet zo makkelijk als je zou willen. Het is privé en kwetsbaar. Met wie kun je het daar over hebben en hoe begin je daar dan over?

‘Relatie- en seksualiteitsproblemen los je op binnen je relatie, daar praat je niet met anderen over. Zelfs niet met vriendinnen’.

Deze uitspraak was voor mij de aanleiding om eettafelgesprekken te organiseren waarbij vrouwen in een veilige omgeving ‘vriendinnen’ hebben met wie ze kunnen praten over hun seksualiteitsbeleving.

In een serie van vijf bijeenkomsten ontmoet je vrouwen die net als jij onderzoek doen naar hun eigen seksualiteit. Met de eettafel als ontmoetingsplek vind je een luisterend oor en ga je op zoek naar herkenning. Ook kun je nieuwe wegen voor jezelf ontdekken.

De onderwerpen die aan de orde komen bepaal je zelf. Dat kunnen zijn: relatieproblemen, seksbeleving, problemen met seks… Het uitgangspunt is om alle issues met lichtheid tegemoet te treden en om humor daarin toe te laten.

Ook vrouwen zonder een (vaste) partner(s) zijn van harte welkom om deel te nemen.

Tijdens de avonden zal er een afwisseling zijn van gesprekken aan tafel en werkvormen in twee- of drietallen (er wordt alleen gesproken over seks). Er is ruimte voor zes deelnemers.

Wanneer: De startdatum van de eerstvolgende reeks is nog niet bekend.
Waar: De avonden vinden plaats in Amersfoort, het adres wordt na een telefonisch intakegesprek en na aanmelding bekend gemaakt.

Neem contact op!

Dita van Beek
contact@ditavanbeek.nl